top of page

Over mezelf

Ik ben Carine Decavel. Na mijn opleiding als kinderverzorgster heb ik jaren gewerkt met kinderen met een mentale beperking. Na een moeilijke periode in mijn leven, bracht CVS mij tot stilstand.

Op zoek naar herstel en levenskwaliteit kwam ik in contact met complementaire geneeswijzen... Het feit dat ik daar werd benaderd vanuit mijn totale wezen, maakte diepe indruk op mij. Een totaal  nieuwe benadering van gezondheid en ziekte, die voor mezelf heel goed aanvoelde. Vol vertrouwen gaf ik me dan ook over aan therapeut en therapie... Door de vele  gesprekken voelde ik me nauw betrokken bij mijn herstel en mijn bewustzijn over gezondheid en ziekte werd ruimer. Ik voelde mij ook krachtiger worden.

Van daaruit groeide mijn verlangen om ook "iets" te doen om mensen verder te helpen vanuit een natuurlijke behandelings-methode... Toen ik dit aanhaalde bij mijn therapeute, gaf ze mij een boek over, jawel, voetreflexologie. Ik heb het in één ruk uitgelezen en schreef me onmiddellijk in om de opleiding te volgen.

Ik ben gestart met de opleiding causale voetreflexologie bij An De Mulder. In 2014 heb ik mijn praktijk "Foot-Soul" opgericht.

Nu laat ik me vooral inspireren door de integratieve voetreflexologie. Sindsdien heb ik mijn passie gevonden, zowel in het geven van behandelingen, als in het volgen van opleidingen...

Voor mezelf is voetreflexologie meer dan op de voet werken, het is vooral beweging, stroming brengen op alle vlak... Het is  gezondheid bevorderen, bewustzijn verruimen en levens-kwaliteit verhogen....

2023-03-05 Carine-89.jpg

Kwalificaties

 

  • causale voetreflexologie (An De Mulder)

  • relaxatie reflexologie (Ria Imbrechts)

  • coach reflexologie (Ria Imbrechts )

  • psychozone harmonisering (Katrien Hendrickx)

  • verbindend communiceren (Tine Dierickx)

Aangesloten bij

BEVO -  beroepsvereniging voor reflexologen België

www.bevo-belgië.org

foto bevobord.jpg
bottom of page